Fotografieweekend

Van vrijdag 9 oktober tot maandag 12 oktober organiseert A Wee Bit Different Travels een fotografieweekend naar het beeldschone Glencoe in de Schotse Hooglanden.

Aanbieding:
Vlucht, 3 overnachtingen in een middenklasse hotel inclusief ontbijt, vervoer van en naar luchthaven en het bezoeken van enkele van de meest fantastische fotoplekjes die Schotland rijk is vanaf € 499,00 per persoon.

Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid.

Reisindeling:

Op vrijdagavond vliegt u comfortabel met Easyjet naar Glasgow, vanwaar u op eigen gelegenheid met taxi of bus naar uw hotel vertrekt.

Zaterdagochtend wordt u door de reisleiding opgehaald voor de reis naar Glencoe. Wij zullen via een alternatieve route rijden waardoor u al verscheidene fotoplekken zult aandoen. Wij arriveren hier aan het einde van de dag.
Op zondag bezoeken wij enkele van de mooiste plekjes van de Glencoe regio. Let op: er zullen ook wandelingen plaatsvinden. Maandag zal er teruggereden worden naar Glasgow. Er zal onder andere een fotostop plaatsvinden bij een historisch kasteel.

Het fotografieweekend is inclusief:
- Retour vlucht met Easyjet.
- 1 overnachting in Glasgow (inclusief ontbijt) in middenklasse hotel op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer (met toilet en douche).
- 2 overnachtingen (inclusief ontbijt) in middenklasse hotel in Glencoe, op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer (met toilet en douche).
- Transfer vanaf Glasgow naar Glencoe (let op: transfer van luchthaven naar het hotel in Glasgow is op eigen gelegenheid).
- Transfer vanaf Glencoe naar luchthaven Glasgow.
- Bezoek van diverse fotografie locaties en gelegenheid tot het maken van foto’s.

Het fotografieweekend is exclusief:
- Camera apparatuur en bijbehoren.
- Niet genoemde maaltijden.
- Transfer van luchthaven naar hotel in Glasgow.
- Excursies en entreegelden.
- Ruimbagage in vliegtuig.
- Fooien.
- Reis- en annuleringsverzekering.

Let op: deze reis betreft geen fotografiecursus.

Toeslagen:
- Reserveringskosten € 19,50 per boeking.

Boeken van het fotoweekend
Indien je geïnteresseerd bent in deze reis kun je dit formulier invullen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk een reserveringsformulier toesturen per e-mail. Na het boeken ontvang je van ons de volledige beschrijving van deze reis.

Verzekeringen
Wij adviseren je voor je op reis gaat een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan onder andere bij:

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kun je hier lezen.