Rondreis sfeerhotels

8 Daagse rondreis sfeerhotels v.a. € 560,00 p.p.

Individuele rondreis Schotland inclusief ontbijt langs de meest sfeervolle 3 en 4 sterren hotels van Schotland.
Heb je een voorliefde voor historische Inn’s en hotels, en hou je ervan de dag af te sluiten in een gezellige pub, dan is dit jouw reis!

Dag 1 en 2
Overnachting in een sfeerhotel in Edinburgh
Edinburgh is fraai gelegen op de Schotse heuvels en een opwindende stad voor een stedentrip. De Old Town bestaat uit middeleeuwse straatjes met kinderkopjes, en in de New Town geniet u van prachtige neoklassieke gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. De Royal Mile is een aaneenschakeling van oude straten tussen het beroemde Edinburgh Castle en het Palace of Holyroodhouse. Voeg daarbij het enorme aanbod aan kunst en cultuur, musea, festivals en genoeglijke pubs, en het is niet verwonderlijk dat Edinburgh Londen naar de kroon steekt als toeristische bestemming.

Dag 3 en 4
Overnachting in een sfeerhotel dichtbij Pitlochry
Pitlochry en omgeving zijn vandaag een toeristische trekpleister voor in het bijzonder wandelaars en natuurliefhebbers. Ben Vrackie, 841 m hoog, ligt enkele kilometer ten noorden van Pitlochry. Ook de Schiehallion trekt veel wandelaars aan.

Dag 5 en 6
Overnachting in sfeerhotel in het gebied de Cairngorms
De Cairngorms (of Cairngorm Mountains) in de Schotse Hooglanden heeft een uniek karakter. Het bergmassief bestaat uit een groot granieten plateau met diepe corries en oude bossen op de lagere flanken. Het klimaat, landschap en ecologische omstandigheden zijn op het, door stormen geteisterde, plateau te vergelijken met die in het Noordpoolgebied. Je vindt hier subarctische en alpine flora en fauna. Het is een kenmerkloze steenwoestijn, met de grootste groep aan bergtoppen in Schotland. Vier van deze bergtoppen liggen boven de 4000 voet (1220 meter). Alleen de Ben Nevis is hoger dan de toppen van de Cairngorms.

Dag 7
Overnachting in een sfeerhotel in Inveraray
Een leuk, klein plaatsje met witgekalkte huizen gelegen aan loch Shira dat uitkomt op Loch Fyne. Het plaatsje heeft een rijke geschiedenis en leuke bezienswaardigheden.

Prijs rondreis sfeerhotels
Hoogseizoen (1 mei 2012 – 30 september 2012)  € 625,00 per persoon
Prijs is op basis van 7 overnachtingen inclusief ontbijt voor twee personen verblijvend in een tweepersoonskamer met toilet en douche of bad, excl. vervoer.

Laagseizoen (1 oktober 2012 – 30 april 2013)  € 560,00 per persoon
Prijs is op basis van 7 overnachtingen inclusief ontbijt voor twee personen verblijvend in een tweepersoonskamer met toilet en douche of bad, excl. vervoer.

De genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid.

De prijs is exclusief
- het vervoer van, naar en in Schotland (wij kunnen dit desgewenst wel voor je regelen)
- niet genoemde maaltijden
- excursies en entreegelden
- fooien
- reis- en annuleringsverzekering

Toeslagen
Reserveringskosten € 19,50 per boeking (verplicht)

Boeken van deze reis
Indien je geïnteresseerd bent in deze reis kun je dit formulier invullen met daarin je vertrekdatum genoemd. Wij zullen zo spoedig mogelijk bevestigen of de door jouw gewensde data nog beschikbaar zijn.
Na het boeken ontvang je van ons de volledige beschrijving van deze reis, met daarbij onder andere leuke uitjes voor onderweg, want daar zijn we “a wee bit different” voor.

Vervoer
Wilt u het vervoer door A Wee Bit Different laten regelen dan is dit mogelijk. Wij kunnen hiervoor een separate offerte maken. Wenst u dit liever zelf te doen dan kan dit onder andere met de volgende vervoersmaatschappijen:

         

Verzekeringen
Wij adviseren u voor u op reis gaat een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan onder andere bij:

 

 

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kunt u hier lezen.